Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

miercuri, 10 octombrie 2012

About books #1

Azi deschid o noua rubrica si anume curiozitati despre carti. Ce spuneti de asta?
Image of Agatha Christie
Of all time, this accolade goes to Agatha Christie, detective story authoress. Since 1920 her books have sold over a billion copies in the English language and another billion in over 45 foreign languages. She is outsold only by the Bible and William Shakespeare.

Following her is Dame Barbara Cartland, British romantic novelist, who died in 2000. With over 700 novels to her name, she has sold more than 670 million copies worldwide.

12 comentarii:

  1. am auzit multe lucruri bune despre Agatha Christie si ca are multe carti frumoase....dar eu nu am apucat sa citesc din nimic de la ea.....dar am in plac sa`mi achizitionez cateva carti...ca am ochit eu cateva:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu am citit inca nimic dar o voi face curand

      Ștergere
    2. Nici eu,dar cu reducerile astea ma tenteaza din ce in ce mai mult:D

      Ștergere
  2. Intr-adevar Agatha Christie ramane o figura emblematica pentru genul cartilor in stil detectiv! Insa sunt nedumerita, nu stiam ca Biblia se vinde???? spune in acest articol ca au intrecut-o ca nr de vanzari doar Biblia si Shakespeare? Eu stiu ca Biblia se ofera gratuit! Foarte urat pentru cine o comercializeaza! Sunt ortodoxa, adr stiu ca am primit Biblia gratuit! Si stiu ca si crestinii de alt cult, de exemplu adventist sau baptist etc, tot la fel o ofera!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din pacate eu imi amintesc si stiu ca Biblia se vinde. Pe la biserici, manastiri si alte lacase de cult dar se vinde. Ai dreptate: este urat dar nu avem ce face

      Ștergere
    2. Este foarte urat,dar daca noioamenii vrem sa scoatem bani din tot asta e..

      Ștergere
    3. Si eu stiam ca biblia se vinde.

      Ștergere
  3. Ce-mi place noua rubrica. Foarte interesanta. Agatha Christie este autoarea mea preferata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aud multe lucruri bune despre cartile ei, iar bunica mea este fan :D

      Ștergere
  4. Pana acum nu am citit nicio carte scrisa de Agatha Christie, dar de multe ori am vrut s-mi cumpar una sa vad cum e. Poate o sa citesc una in curand.

    RăspundețiȘtergere