Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

duminică, 29 iulie 2012

Recenzie ''Aproape casatoriti'' de Jane Costello



         Care este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla în ziua nunţii unei mirese drăguţe şi iubitoare? Părăsită de logodnic în faţa altarului, Zoe Moore se simte incapabilă să facă faţă umilinţei şi privirilor compătimitoare ale prietenilor şi familiei şi se hotărăşte să se mute pentru o vreme în America. Odată ajunsă acolo, tânăra devine bona copiilor unui văduv nesuferit, dificil, dar extrem de atrăgător şi de sexy. In timp ce le câştigă pas cu pas inima copiilor, Zoe se simte din ce în ce mai frustrată de atitudinea tatălui lor, Ryan, pe care îl consideră un nemernic insensibil, dar de care se simte atrasă în mod inevitabil. Slavă Domnului că există micul grup de bone englezoaice, devenite repede prietenele ei, care să-i tempereze disperarea crescândă! Dar oare vor fi ele în stare să o salveze pe Zoe atunci când descoperă că trecutul nu este chiar atât de uşor de uitat?                   
      Părerea mea: Cartea '' Aproape casatoriţi'' este prima carte chick-lit pe care am citit-o şi care mi-a deschis "pofta'' pentru acest tip de carţi. Cel mai mult la aceasta poveste m-a atras faptul că nu este o poveste siropoasa ci una în care o poveste de dragoste se îmbină cu un dialog savuros şi cu întâmplari amuzante. Este o carte pe care o recomand cu căldura tuturor pasionaţiilor de lectura de divertisment si chick-lit.

    Citate:
1.În acest punct, de obicei visul se destramă. Poate că să mă imaginez la altar, lângă Jason, e o amăgire prea mare. În adâncul meu, ştiu că aşa ceva nu-mi face bine.

2.O iubeşte nu în ciuda defectelor ei, ci pentru ele. E nevoie să fii un mare visător pentru aşa ceva.

3.Faptul că îi aud din nou vocea e ca o gură de şampanie după luni de abstinenţă. Este la fel de încântător şi de irezistibil pe cât este de riscant. Mă trezesc că mi-e dor de el, că tânjesc să fiu lângă el fizic.

4.Te iubesc pentru cum ai alunecat şi ai căzut pe ringul de dans, la cina aia festivă. Te iubesc pentru cum ai aruncat spaghetele pe podeaua din bucătărie. Te iubesc pentru că te-ai costumat ca Păsăroiul, când toţi ceilalţi încercau să fie sexy.

2 comentarii:

  1. Hei, am avut o profesoara in liceu care a fost parasita in fata altarului. Daca stiam de existenta acestei carti i-as fi recomandat-o sa o citeasca pentru a iesi din starea depresiva in care se afla.

    RăspundețiȘtergere