Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

duminică, 29 septembrie 2013

Recenzie Two Rabbit

Beatrice Ognenovici
Primit de la editura Herg Benet Multumesc mult
22.65 lei
LINK DE CUMPARARE
318 PAGINI





Descriere

După un accident de maşină în care-şi pierde ambii părinţi, chiar în ziua în care împlineşte 14 ani, Dré capătă un nou nume – Two Rabbit – şi o viaţă pe fugă, la limită, mereu supusă schimbărilor radicale. Arme, droguri, bătăi, găşti, crimă, sex şi apoi o speranţă orbitoare, odată cu prima iubire care îi iese în cale. Dar totul se termină brusc, pentru a o lua din nou de la capăt, la fel de intens.
În ciuda tuturor festelor pe care i le joacă destinul, fiecare întâmplare care îl marchează este un prilej pentru a reflecta asupra condiţiei umane şi, în final, asupra iubirii. Viaţa, crede Two Rabbit, e compusă din cercuri, iar cercurile nu trebuie lăsate niciodată deschise.
Parerea mea :
Cartea surprinde cu succes lumea si spiritul hispanic. Ideea cartii nu este nici cea mai originala, dar nici cea mai cliseica pe care am intalnit-o pana acum iar stilul autoarei este unul care mie personal mi-a placut. Poveste curge lin, simplu, la persoana I, iar Dre( personajul principal) are un oarece farmec aparte in felul lui de a fi. Ca un veritabil dependent, starile euforice aparute in urma consumului, il fac sa se ,, transforme". Aceste pasaje, cand are acele visuri produse de drog, sunt punctele forte ale cartii si te fac sa il intelegi pe acest tip autoproclamat cu un fetis pentru talpile mari. 
Despre personaje ce sa zic... Nu pot spune ca mi-a placut prea mult de Dre. E adevarat, a fost un personaj destul de reusit, dar eu nu l-am simtit neaparat complex. Lupe mi s-a parut un personaj superficial ca majoritatea celorlalte personaje. Cred ca domnisoara B mi-a placut ceva mai mult , de fapt e personajul meu preferat.
Sfarsitul si evolutia lui Dre au fost oarecum previzibile intr-un mod bun. Per total este o carte buna, cu un inceput cam timid dar cu o evolutie satisfacatoare. Ii dau nota 9 si felicitari autorilor romani care au curajul sa abordeze astfel de teme sociale.

sâmbătă, 28 septembrie 2013

City of Bones, secvente de la filmari

Pentru toti fanii acestei serii, dar si pentru cei viitori va invit sa vedeti cateva filmari de la realizarea filmului The Mortal Instruments: City of Bones




Seria este scrisa de Cassandra Clare, in strainatate sunt aparute toate cele  5 volume si ultimul apare in mai, iar la noi in tara doar primele 4. Pe langa cele din serie mai putem gasi in strainatate si The shadowhunters' codex tot de Cassandra Clare.


In Romania au aparut doar primele 4 volume ale seriei la editura Leda

vineri, 27 septembrie 2013

Noutati la Editura Trei


Unele lucruri nu pot fi iertate niciodată...   

Un băieţel a fost găsit mort pe terenul de joacă.
Avocatul londonez Daniel Hunter a ajuns un maestru al cauzelor pierdute. Însă viaţa sa se schimbă atunci când îl cunoaşte pe Sebastian, un băiat de unsprezece ani, acuzat că şi-ar fi ucis prietenul.
Pe măsură ce află tot mai multe despre abuzurile din casa lui Sebastian, Daniel este copleşit de amintirile propriei copilării, când Minnie, mama sa adoptivă, l-a salvat, pentru ca apoi să-l trădeze.
Simpatia faţă de Sebastian şi amintirile dureroase îl fac oare pe Daniel să nu mai vadă adevărul?
Ce s-a întâmplat pe terenul de joacă şi cine este vinovat de moartea băieţelului?
Punând sub semnul întrebării toate convingerile sale, Daniel înţelege cât de grave pot fi consecinţele unei erori.

Un roman emoţionant şi tulburător. Cu siguranţă, va avea cel puţin tot atâta succes ca Înainte să adorm al lui S.J. Watson. -- The Guardian

http://www.edituratrei.ro/product.php/Lisa_Ballantyne_Vinovatul/2561/


Un roman poliţist israelian de excepţie, nominalizat la CWA International Dagger Award, 2013 - DISPARIŢIA de Dror Mishani. 

Inspectorul israelian Avraham Avraham trebuie să dea de urma unui adolescent care a dispărut din suburbiile Tel Avivului.
În cartierul lui Avraham infracţiunile nu sunt foarte grave. Aşa că, atunci când adolescentul de şaisprezece ani dispare şi un profesor al băiatului se implică în mod inexplicabil în anchetă, Avraham se vede nevoit să reconsidere tot ce ştia despre viaţă.
Povestit din perspective diferite, romanul lui Dror A. Mishani abundă în răsturnări de situaţii şi, totodată, pune sub semnul întrebării noţiunile legate de inocenţă şi vină, precum şi natura incertă a adevărului.

Un studiu psihologic asupra unui om care respectă legile morale, măcinat de redefinirea conceptelor de inocenţă şi vină. -- New York Times
Mishani îmbină cu măiestrie ancheta criminalistică şi suspansul, reuşind să-şi ia prin surprindere cititorii. -- Publishers Weekly
Dispariţia redă magistral culoarea locală din Tel Aviv, iar sondarea luptei interioare pe care o resimte inspectorul Avi conferă profunzime psihologică romanului. -- Booklist

http://www.edituratrei.ro/product.php/Dror_Mishani_Dispariţia/2563/

O nouă apariţie extraordinară în colecţia Fiction Connection - STEAUA LUI STRINDBERG de Jan Wallentin!

Un îndrăzneţ roman de aventuri à la Jules Verne, asezonat cu mitologie nordică şi ezoterism de sorginte nazistă

Polul Nord, 1897: Nils Strindberg se prăbuşeşte cu balonul său cu hidrogen în timpul unei expediţii învăluite în mister.
Germania, 1942: În lagărele de concentrare au loc experimente îngrozitoare.
Suedia, zilele noastre: Un cadavru este descoperit într-o veche mină de cupru din inima Suediei. Nimeni nu are idee de când zace acolo. Alături, o cruce misterioasă. Ea nu-şi poate revela virtuţile decât îngemănată cu o stea, de care a fost despărţită cu un veac în urmă.
Începe o vânătoare pe viaţă şi pe moarte, care are un singur ţel: găsirea stelei lui Strindberg. Doar împreună, cele două pandante vor dezlega cel mai mare mister al omenirii.
O cursă în care vânătorii ajung să fie cei vânaţi.
O poveste ce depăşeşte graniţele genului, incluzând exploratori polari, o mişcare ocultă, istorie nazistă şi simboluri străvechi.

http://www.edituratrei.ro/product.php/Jan_Wallentin_Steaua_lui_Stridberg/2562/

Un nou thriller scris de autorul bestsellerului "Evanghelia după Iuda" - CODUL BLESTEMAT de Adam Blake

Lumea e pe cale să se sfârşească.
Dar aventura abia acum începe.

Pe apele Rinului curge sânge…
Turnurile Londrei se înclină până la pământ…
Un înger cu o sabie înfricoşătoare apare deasupra Ierusalimului…
Curând un oraş va cădea.
APOCALIPSA SE APROPIE.

Codul blestemat este unul dintre cele mai bune thrillere conspiraţioniste din ultimii ani – un roman spectaculos despre coduri şi indicii, paradis şi infern, cu o eroină de neuitat.

Un intrus a furat de la British Museum o carte veche – lucrarea unui profet nebun care a prezis Apocalipsa. Niciuna dintre viziunile lui despre sfârşitul lumii nu s-a adeverit. Până acum.
Unul după altul, semne şi minuni imposibile zguduie lumea – dar sunt acestea miracole sau faptele întunecate ale unui om?
Angajându se într o cursă pentru aflarea adevărului, Heather Kennedy, o fostă poliţistă, şi Leo Tillman, un fost mercenar, întâlnesc singura persoană care le ar putea descifra secretul profeţiilor. Diema, o tânără de 19 ani.

Adam Blake este pseudonimul unui foarte cunoscut autor din Marea Britanie, ale cărui cărţi s au vândut în milioane de exemplare. Nimeni nu a reuşit să afle identitatea acestuia, deşi s au vehiculat câteva nume celebre. Adam Blake locuieşte în Londra.

http://www.edituratrei.ro/product.php/Adam_Blake_Codul_blestemat/2560/



Pe voi care va atrage cel mai mult?























luni, 23 septembrie 2013

Recenzie Atractia + CONCURS

In primul rand vreau sa multumesc noului sponsor, Editura Litera pentru exemplarele oferite si sper sa mai colaboram. Editura Litera are pana in prezent foarte multe tiluri de beletristica, dar si carti de domeniu, bucurandu-se de un renume pe piata romana a cartilor, dar si internationala. Preturile sunt mai mult decat accesibile, iar ofertele nu intarzie sa apara atat in librariile din tara cat si in cele online;)

Sylvia Day
Exemplar primit de la editura Litera
Coperta brosata cu clepete
Editura Litera
446 pagini
40 lei
LINK DE CUMPARARE






Descriere:

DRAGOSTEA DINCOLO DE LIMITE

Gideon Cross a intrat în viața mea ca un fulger în întunericul nopții – impresionant și strălucitor, fierbinte și neliniștitor. Am fost atrasă de el, așa cum nu mi s-a mai întâmplat vreodată în viață. Tânjeam după atingerea lui ca după un drog, chiar știind că mă secătuia de puteri.  Eram un suflet chinuit, iar el a pătruns cu atâta ușurință în cele mai adânci ascunzișuri ale inimii mele... 

Căci Gideon știa. Era bântuit de propriii demoni. Și fiecare a devenit pentru celălalt oglinda care îi reflecta cele mai profunde răni... și dorințe. 
Legăturile cu care m-a cuprins dragostea lui m-au transformat cu totul, și m-am abandonat în întregime lui, dorindu-mi doar ca trecutul nostru întunecat să nu distrugă pentru totdeauna singura șansă la fericire pe care o găsisem în sfârșit... 


Parerea mea

Aceasta carte mi-am dorit-o mult pentru ca am auzit peste tot ca autoarea s-a inspirat din seria de succes cincizeci de umbre ale lui Grey atunci cand a creat-o si voiam sa ma conving cu ochii mei ca asa e sau nu. Am citit primul volum pe nerasuflate si nu pot spune ca nu am observat si eu multitudinea de elemente preluate din Umbre cum ar fi inversarea initialelor Christian Grey-> Gideon Cross, sau relatia de Dominator-> Supusa pe care nu se pune la fel de mult accent, dar care exista, sau multe altele pe care nu are sens sa vi le spun si sa va iau placerea de a le descoperi singuri. Oricat de dezamagita as fi de preluarea ideii nu pot nega faptul ca ador aceasta carte si astept cu sufletul la gura sa citesc Revelatie pentru ca e pur si simplu geniala. Desi initial relatia dintre Cross si Eva este bazata pe o foarte mare atractie sexuala, cei doi se apropie si reusesc alaturi de partener sa treaca peste limite peste care nu mai trecuse cu nimeni altcineva.
 Eva este o femeie puternica. A trecut prin niste clipe cumplite in trecut , dar alaturi de mama ei mult prea ocrotitoare si de prietenul si colegul de apartament, Cary, a reusit sa le depaseasca. Se trage dintr-o familie bogata care ii pune  totul la picioare. Gideon este barbatul ideal: bogat, frumos si cu mult sex-appeal. Dintr-o singura privire reuseste sa o cucereasca pe Eva si incet incet cei doi se apropie si se cunosc mult mai bine, realizand ca au gasit sufletul pereche.  Relatia le este pusa la mari incercari dar impreuna vor reusi sa depaseasca toate problemele.














Cartea aceasta imi place foarte mult si desi m-a deranjat ca seamana mult prea mult cu Grey nu pot nega faptul ca stilul autoarei de a scrie este atat de bun incat te lasa fara grai. O recomand tuturor iubitorilor de carti erotice si tuturor faniilor Cincizeci de Umbre.


Citate







CONCURS
Si pentru ca editura Litera este foarte generoasa aveti si voi sansa sa castigati un exemplar din Atractia. Trebuie sa fiti abonati prin gfc ai blogului meu si sa lasati jos un comm cu numele real, numele vostru de gfc si un text erotic de 10 randuri creat de voi. Sunt foarte curioasa ce idei aveti si sper sa luati asta ca pe o provocare. Concursul dureaza pana pe 5 octombrie. Succes
Multumesc editurii Litera pentru carti:***
miercuri, 18 septembrie 2013

Recenzie Ultima Vrajitoare a Transilvaniei: Contesa Aneke


Multumesc mult editura Herg Benet pentru exemplar

Anna Vary
carte primita de la editura
brosata
25 lei
LINK DE CUMPARARE
Editura Herg Benet





Descriere

Alexandra, o adolescentă rebelă, este trimisă de părinți să își petreacă vacanța de vară într-un sat din Transilvania, pentru a fi îndepărtată de o iubire considerată imorală. Odată ajunsă în V., ea este atrasă de poveștile localnicilor legate de o crimă săvârșită în urmă cu mai mult de un veac: contesa Aneke fusese acuzată de incest și vrăjitorie și ucisă în pădure. Alexandra pornește pe urmele contesei, hotărâtă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat. Castelul ascunde mistere la fiecare colț… Pe măsură ce fapte și personaje stranii ies la iveală, Alexandra își dă seama că are în comun cu frumoasa vrăjitoare mai mult decât și-ar fi imaginat, inclusiv iubirea ei secretă și interzisă. Va reuși Alexandra să salveze această iubire și în final propria viață, sau va avea soarta tragică a Anekei?
Două lumi distincte se întrepătrund: lumea adolescenților de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje și pierce-uri, și lumea contesei dispărute, cu intrigi de curte și povești uitate.
Un mistery romance în tonuri întunecate despre incest, superstiții, trădări, secrete, legende transmise peste veacuri.
Parerea mea

     Exista unele carti care te atrag pentru poveste, unele care te atrag prin stilul autorului, dar exista si carti foarte bune, foarte bine gandite care te atrag prin ambele metode.  Cartea de fata este incadrata in ultima categorie. Autoarea are un stil unic de a imbina misterul din vremuri contemporane cu cel din alte epoci mult mai fascinante si mai incitante. Un stil unic de a te face sa iubesti personajele bine conturate si de a astepta cu sufletul la gura aparitia unei contese despre care se tot vorbeste si care se pare ca de cateva zile este in mintea personajului nostru principal Alexandra. Alexandra ajunge intr-un sat parca uitat de timp datorita mamei ei care incearca sa o tina departe de fratele ei vitreg Razvan pe care se pare ca il considera mai mult decat frate. Aceasta este atrasa automat de acest sat datorita povestilor contesei Aneke care din multe puncte de vedere se aseamana cu ea. O creatura superioara celor cu care e obligata sa coexiste in sat, o fiinta neinteleasa si judecata pentru dragostea profunda si sincera ce i-o purta fratelui ei, o dragoste care e considerata incestuoasa si aspru judecata. Asa apare contesa Aneke in gandurile Alexandrei, chiar daca nu a fost privita asa de multi.  

     Ajunge in sat, dupa cum va spuneam si realizeaza ca a picat intr-un loc in care nu prea are cum sa comunice cu lumea. Se vede nevoita sa inceapa o calatorie prin sat, o calatorie ce o va pune fata in fata cu personaje enigmatice care se intituleaza rude de sange ale contesei desi a trecut un secol de la moartea ei, personaje ce te vor face mai curios si mai curios pe parcursul lecturii. Relatia ei cu personajele nu este prea stransa mai ales cu rudele, dar se apropie extrem de mult de vrajitoarea satului si Matthew.  Cartea este un mistery care vorbeste despre incest, superstitii, secrete si legende transmise din generatie in generatie adanc inradacinate in mintile oamenilor creduli. Este o carte care te prinde si pe care nu ai cum sa o lasi din mana, iar sfarsitul este cu adevarat socant. Sigur vei dori continuarea.

Citate:








joi, 12 septembrie 2013

Game of Thrones





Recenzie House of secrets

Ned Vizzini si Chris Columbus
Carte primita de la autor
LINK DE CUMPARARE CU TRANSPORT GRATIS
COPERTA CARTONATA
13.57 EURO







Descriere
     Hailed as "a breakneck, jam-packed roller coaster of an adventure" by J. K. Rowling, this New York Times bestseller is the first installment in the explosive tween fantasy series by famed Hollywood director Chris Columbus (of Harry Potter fame) and bestselling author Ned Vizzini (It's Kind of a Funny Story).Siblings Brendan, Eleanor, and Cordelia Walker once had everything they could ever want. But everything changed when Dr. Walker lost his job. Now the family must relocate to an old Victorian house, formerly the home of occult novelist Denver Kristoff--a house that simultaneously feels creepy and too good to be true. By the time the Walkers realize that one of their neighbors has sinister plans for them, they're banished to a primeval forest way off the grid.Bloodthirsty medieval warriors patrol the woods around them, supernatural pirates roam the neighboring seas, and a power-hungry queen rules the land. To survive, the siblings will have to be braver than they ever thought possible--and to fight against their darkest impulses. The key may lie in their own connection to the secret Kristoff legacy. But as they unravel that legacy, they'll discover that it's not just their family that's in danger . . . it's the entire world.


    Parerea mea
    In primul rand vreau sa ii multumesc autorului pentru oportunitatea de a citi si recenza aceasta carte frumoasa care te tine cu sufletul la gura si te face sa o inchizi la un moment dat doar pentru cateva clipe pentru a lua o gura de aer proaspat si de a privi in jur sa vezi daca nu cumva apar in fata ta personaje din cartile de aventuri citite sau daca nu cumva casa ta e in mijlocul padurii.

     Recunosc sincer, prima oara cand am dat peste aceasta carte am fost atrasa instantaneu de coperta, dar cum sa nu fi, pe bune, apoi am citit despre ce e vorba si am zis OMG cat de tare. Acum dupa ce am citit-o astept cu nerabdare volumul doi pentru ca sunt extrem de curioasa ce alte idei are autorul pentru o continuare, mai ales ca in primul volum s-a cam rezolvat problema de la care a inceput totul. Povestea e in felul urmator o famile : doi parinti, trei copii se muta intr-o noua casa care din nu stiu ce motiv este mai ieftina decat ar trebui. Unii sunt incantati, altii nu cum e in orice situatie. De cum intra pe usa problemele incep sa apara. Intai isi face aparitia la usa casei o femeie care se dovedeste a fi vecina lor dar care este extrem de dubioasa si desi sunt politicosi cu toti refuza prietenia ei. Nici nu trec cateva minute si batrana se intoarce de data asta afisandu-si adevarata fata si rapindu-i pe parinti. Pentru a-i putea elibera, copii sunt obligati sa gaseasca o carte si sa puna o dorinta in ea. Cei trei frati Walker vor avea parte de o experienta inedita devenind captivi intr-o lume construita de carti, in care vor lupta cu pirati fiorosi si vor avea parte de razboaie. Taramurile pe care vor ajunge nu sunt deloc prietenoase si pline de pericole. Vor fi in siguranta atata timp cat vor sta in casa, dar va fi si periculos pentru ca la un momentdat ce iti este cel mai aproape devine un pericol mult mai puternic decat ceea ce nu te poate atinge.

    In timpul calatoriei lor personaje de poveste le devin prieteni dar gasesc si foarte multi dusmani. Este o carte plina de actiune, care te tine cu sufletul la gura si abia ii astepti finalul.



     Citate






    Hopeless, Fara speranta de maine in librarii

    Nu-i asa ca arata genial? Doamne, devin obsedata de ea


    Descriere
    Colleen Hoover
    EPICA/New Adult/Contemporary
    Fiction/love-story
    #1 NEW YORK TIMES BESTSELLER
    Îndrăgita autoare de bestselleruri  Colleen Hoover istorisește, la această primă întâlnire cu publicul din România, fascinanta poveste a doi tineri cu un trecut tulburător, care pornesc într-o pasionantă şi palpitantă călătorie pentru descoperirea sensurilor vieţii, iubirii, încrederii şi, mai presus de orice, a puterii vindecătoare pe care numaiadevărul o poate avea.
    Sky, elevă în ultimul an de liceu, îl cunoaşte pe Dean Holder, un tip cu o reputaţie îndoielnică, rivalizând cu a ei însăşi. Încă de la prima lor întâlnire, acesta o îngrozeşte şi, în același timp, o captivează. Ceva inexplicabil legat de el îi declanşează amintiri din adâncurile trecutului ei tulbure, dintr-o perioadă aproape ștearsă din memoria ei. Deşi Sky e hotărâtă să se ţină la distanţă de el, insistenţele lui neabătute şi zâmbetul enigmatic îi doboară barierele protectoare, iar legătura dintre ei creşte în intensitate. Însă misteriosul Holder ascunde, la rândul lui, destule secrete, iar de îndată ce acestea sunt dezvăluite, Sky cunoaşte o transformare ireversibilă, iar capacitatea ei de a avea încredere în semeni poate deveni o pierdere colaterală provocată de adevăr.
    Numai înfruntând cu mult curaj dezvăluirile crude, Sky şi Holder pot spera să-şi vindece rănile sufleteşti şi să găsească o cale de a trăi şi de a iubi pe deplin. Fără speranță este un roman care vă va tăia respiraţia,
    captivându-vă şi amintindu-vă de prima voastră iubire.
    Traducere:Adrian Deliu
    Format:13,7 x 20,3 cm, 22 mm cotor
    Tip:broșat
    ISBN:978-606-93335-5-6

    LINK DE PRECOMANDA

    Si daca va mai amintiti am tradus mai demult un fragment in romana. Iata-l aici
    vineri, 6 septembrie 2013

    Mi-as dori sa o vad la noi

    Imagine a school in the year 2074 where students don’t read history, but watch it happen around them; where running in gym class isn’t around a track, but up a virtual mountain; and where learning about animals means becoming one through an avatar.

    Welcome to Cragbridge Hall, the most advanced and prestigious school in the world. Twin siblings Abby and Derick Cragbridge are excited as new students to use their famed grandfather’s inventions that make Cragbridge Hall so incredible. But when their grandfather and parents go missing, the twins begin following a trail of clues left by their grandfather. They must find out where their family is, learn who they can trust, and discover what secrets are hidden within Cragbridge Hall.

    Abby and Derick soon realize they are caught in a race with a fierce adversary to discover their grandfather’s greatest secret–a dangerous discovery that could alter both history and reality

    Pe goodreads are 4.42 rating 

    miercuri, 4 septembrie 2013

    In my mailbox #47

    Luna august a venit si ea incarcata. Da stiu, sunt o cauza pierduta=)))))

    Am strans 16 carti WOW=))

    Sa incepem
    Aceasta am obtinut-o intr-un schimb

    Cumparata. Am vazut filmul care mi-a placut mult si nu am rezistat tentatiei

     Primita de la Daria thank you so much
     Idem
     Primita de la noul sponsor al blogului, Herg Benet. Multumesc mult
     Citita, recenzia in curand
     Tot de la Herg Benet
     Recenzia aici
     Primita de la Leah Thank you
     Abia astept sa o citesc, tot de la Leah
     Tot de la Leah, recenzia aici
     Primita de la Libris. Multumesc Loredana. Recenzia aici
     Primita de la Yangsze. Thanks :** it looks great
     Obtinuta, in sfarsittttt, prin schimb
     De la Libris. Recenzia aici
     Obtinuta prin schimb si currently reading
    Poza de familie;) asta e tot, nu stiu cand voi avea timp sa le citesc pe toate dar imi fac eu. Voi ce carti ati strans in august. Lasati un link jos, sau povestiti-mi daca nu aveti blog;) Sunt curioasa