Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

miercuri, 27 februarie 2013

Coperta zilei #52

Deci mi se pare foarte originala ideea copertii, nu ?

Imi iubesc fratele

Ieri m-a venit printr-un schimb de carti cu michikit cartea Harry Potter despre care ii tot vorbeam fratelui meu de 8 ani. Cand a vazut-o era incantat de ea si abia astepta sa termine Gideon ca sa o inceapa, dar stia foarte bine ca asta o sa mai dureze. Am plecat eu la scoala si cand m-am intors el deja dormea. Nu stiu ce mi-a venit mie si m-am uitat in ghiozdanul lui pe care il pregateste seara pentru a doua zi de scoala si ce credeti ca am gasit: Cartea Harry Potter. Am fost atat de fericita cand am vazut ca isi ia cartea cu el la scoala sa o citeasca, incat i-am scos cartonasul de la Mega Image pe care il folosea ca semn de carte si i-am pus un semn adevarat si foarte frumos. De dimineata a venit la mine in camera si mi-a zis ca ii place surpriza. Nu e asa ca e foaaaaaarte dulce copilasul asta=)))?

Melodia zilei #42

Ce frumoasa e, nu?

marți, 26 februarie 2013

Am decis

Am decis in felul urmator:
Mailbox va fi lunar
Coperta si melodia zilei o data la doua zile( daca am timp chiar mai des)
About books de 3 ori pe saptamana
Ceva funny o data pe saptamana
Ce ziceti?

Eurovision partea a doua

Nu am mai avut timp sa postez imediat despre partea a doua la care m-am uitat, dar sincer nici nu prea mai mi-a placut la fel ca prima. Mi-a parut rau ca Alin Vaduva a obtinut un scor asa mic
Ovidiu Anton asta mi-a placut si mie

Al Mike
 şi Renee Santana( care mi s-a parut zapacita rau=))))
Elena Cârstea Muttard acceptabil,

 Narcis Iustin Ianău sincer acum chiar mi se pare ok baiatul asta,

 Andrei Leonte  cam multi fosti concurenti X Factor
şi Cristian Prăjescu

sâmbătă, 23 februarie 2013

Melodia zilei #41

Ca tot vorbeam in postarea trecuta despre ea. Voua cum va place live sau playback aceasta melodie?



Da, m-am uitat la Eurovision.. Da, va zic parerea mea

Dupa cum zice si titlul m-am uitat la Eurovision si mi s-a parut ok ce am vazut
Cei pe care ii vom vedea si pe 9 martie sunt:
Tudor Turcu care a participat si la X Factor. Eram sigura ca o va face. are o melodie foarte buna
Luminita Anghel care se pare ca s-a intors in forta. Am ramas surprinsa placut. Mi-a dat fiori mesajul melodiei, dansul si atmosfera
Robert Turcescu. Acum fara sa va suparati pe mine: constipatul asta clar nu avea ce cauta in finala. S-a dat bine pe langa toti astia care fac raiting la emisiunile gen Capatos si d-aia a avut punctaj asa mare
Melodia Emilia mi-a placut. A fost dinamica si bine-venita
O aparitie placuta a fost si Cezar cu stilul pop-opera. Mi se pare interesant genul muzical abordat de el  si sunt curioasa ce va mai face in continuare
Si s-a mai calificat cineva, dar sincer chiar imi scapa.
Ajutati-ma voi>>>
Am vazut ca au mai luptat pentru finala si Liviu Guta( urasc manelele), dar Liviu a fost cel care m-a surprins pentru ca nu ma asteptam sa aiba cu adevarat voce. Pacat ca nu lasa deoparte manelele. Mi-a parut rau ca nu s-a calificat si si Natalia Barbu cu melodia Confession pe care o ascult de cateva zile in prostie. Imi place cum suna melodia, dar mi se pare ca e mai buna varianta playback decat cea live. Cantareata a declarat ca ,, e racita". Voi ati urmarit semifinala? Ce parere v-a lasat?

Sa vorbim

Vroiam sa va intreb: Dupa cum observati eu incep multe rubrici si le abandonez, deci ce rubrici din care am deschis pana acum vreti sa vedeti mai des pe blogul meu? Si functie de ce raspundeti am sa fac si un interval de timp in care sa le postez

Coperta zilei #51

Am stat eu asa si m-am gandit. De ce la coperta zilei sa fie numai coperte din strainatate? Asa ca am sa mai incep sa va prezint si din Romania
Va place?
Cartea am citit-o si mi-a placut mult. Voi ati citit-o?

joi, 21 februarie 2013
miercuri, 20 februarie 2013

Am realizat ceva

Am realizat ca de fiecare data cand scot cardul de memorie din aparat il afecteaza, asa ca m-am gandit sa fac rubrica mailbox odata pe luna ca sa nu mi-l stric. Ce ziceti despre asta. Astfel voi avea mai multe carti stranse sa va arat.

duminică, 17 februarie 2013

Recenzie Rosu de Rubin

Kerstin Gier
Cartonata
40 lei
Carte primita de la libraria Libris
302 pagini
Editura Litera

Multumesc frumos librariei Libris pentru aceasta carte minunata si anume Rosu de rubin. Libraria Libris este o librarie online foarte populara in Romania unde gasiti carti in romana, dar si in engleza si carti online la preturi rezonabile.


O calatorie in timp este anuntata de obicei cu cateva minute, ore sau chiar zile inainte, prin senzatii de ameteala ce afecteaza capul, stomacul si/sau picioarele. Primul salt in timp - numit si saltul de initiere - are loc intre al saisprezecelea si al saptesprezecelea an de viata al purtatorilor genei. (Extras din Cronicile gardienilor, vol. II, Reguli general valabile)
Uneori poate fi o adevarata povara sa traiesti intr-o familie cu atat de multe secrete. Cel putin asa gandeste Gwendolyn, o adolescenta de saisprezece ani, pana in ziua in care se trezeste brusc in Londra secolului trecut. Atunci isi da seama ca s-ar putea ca ea insasi sa fie cel mai mare secret al familiei sale, caci a mostenit capacitatea de a calatori in timp. Ceea ce nu realizeaza ea este faptul ca n-ar trebui sa-ti permiti sa te indragostesti cand te afli prins intre doua epoci... caci asta poate complica lucrurile si mai tare. Mai ales ca nici in trecut lucrurile nu mai sunt cum erau odata...
Culorile dragostei este o trilogie palpitanta, amuzanta si plina de romantism. Urmariti aventurile tinerei Gwendolyn in volumul al doilea, Albastru de safir.
Roman publicat in 19 tari.
Opinie personala
Sunt de parere ca aceasta carte este o adevarata comoara in casa si o capodopera a genului fantasy contemporan. M-am indragostit de numele personajelor: Gwendolyn <3, Gideon etc dar s i de caracterul lor.  Mi-a placut enorm faptul ca Gwendolyn le-a dat peste nas Charlottei si mamei acesteia, Glenda, care erau sigure ca Charlotte are gena( puterea de a calatori in trecut) si considerau ca Gwendolyn e inutila. Charlotte imi trezeste totusi si sentimente de mila pentru ca ea s-a antrenat foarte mult pentru calatoria in timp si afla ca nici macar nu o sa calatoreasca vreodata. Rosu de rubin e un volum de introducere, un volum in care ti se explica, cam cum sta treaba, dar ti se explica intr-un mod atat de frumos, incat abia astepti sa pui mana pe volumul doi. La inceput Gideon ma enerva pentru ca era indragostit de Charlotte si cand a aflat ca Gwendolyn avea gena se purta foarte urat cu ea si se credea superior pentru ca el era un calator experimentat iar ea nu, dar cu timpul am inceput sa il simpatizez si am realizat ca el tine la ea, deoarece a dat dovada de mica gelozie. Va recomand sincer aceasta carte pentru ca o sa o adorati.

Citate:
''Usa din spatele tabloului nu ducea decat la niste trepte, la capatul carora ajungeam intr-o sala de baie. Dar era totusi o intrare secreta, care pe noi ne fascinase.''


“-O sa treaca si faptul ca tocmai am omorat un om?O sa treaca si faptul ca mi-a fost data peste cap toata viata…uite-asa, cat ai pocni din degete?O sa treaca si faptul ca un ticalos arogant, pletos, care poarta dresuri de matase si canta la vioara nu are altceva mai bun de facut decat sa-mi dea ordine, desi tocmai i-am salvat viata lui de rahat?Daca ma intrebi, as zice ca am toate motivele din lume sa vomit!Da, daca te intereseaza, si tu esti atat de dezgustator ca-mi vine sa vomit!
OK, ultima fraza a fost, intra-devar, poate un pic cam urlata, dar nu prea mult.Brusc, am observant ce bine ma simteam cu adevarat eliberata si nu-mi mai era nici greata.”

"-Nu esti o fata oarecare, Gwendolyn, sopti el, trecandu-si  degetele prin parul meu.Esti cu totul si cu totul deosebita.Nu ai nevoie de nici o magie a corbului ca sa fii speciala pentru mine.Chipul lui se apropie tot mai mult de al meu.Cand buzele lui imi atinsese gura, am inchis ochii.
OK.Acum urma sa lesin.’’


Despre autor:
Kerstin Gier (born 1966) is a German author of novels for adults and young adults. Her popular young adult novel Rubinrot (Ruby Red), the first in a series about time travel, was translated into English by Anthea Bell

sâmbătă, 16 februarie 2013

Situatie concurs de fidelitate

Pana in momentul de fata punctajul este in felul urmator
Lissa-2 puncte
Andreea T- 87 puncte
Catalina-90 puncte
Ralu- 43 puncte
Sandy- 10 puncte
Romina Geanina-13 puncte
Giani- 12 puncte
Krissu- 68 puncte
Cioburi de vise- 21 puncte

Va doresc succes in continuare si vreau sa va reamintesc de celalalte trei concursuri+ ca v-as ruga sa lasati si voi comentarii cu topul vostru la postarea in cadrul competitei cartilor de pe blogul meu

vineri, 15 februarie 2013

Preselectie CUPA CARTILOR 2013

Anul acesta particip si eu la aceasta competitie si sunt mega incantata. Mai jos aveti cateva informatii despre competitie ca sa stiti despre ce e vorba.

Vechii cititori BM își amintesc cu siguranță de Competiția CUPA CĂRȚILOR desfășurată anul trecut aici pe blog. Pentru cei noi, avem mai jos o scurtă prezentare.

Ce reprezintă CUPA CĂRȚILOR 2013? Un mod distractiv de a stabili un clasament al celor mai apreciate cărți publicate în România în anul 2012 şi aflarea cărții numărul 1 în preferințele voastre! Seriile formate din 2 sau mai multe cărți vor fi reprezentate în concurs printr-o singura intrare a seriei respective.

Participă la CUPA CĂRȚILOR 2013 numai cărțile publicate anul trecut, sau seriile din care a fost publicat în 2012 minim un volum.
Fiecare carte își va prezenta pledoaria, pentru a convinge că merită să treacă în etapa următoare. 
În prima etapă intră 32 de cărți și rămân 16.
În etapa a doua intră 16 și rămân 8.
În etapa a treia intră 8 și rămân 4.
Semifinala cuprinde 4 cărți din care vor ajunge 2 în Finală.

Pentru a stabili cele 32 de titluri participante, vă rugăm pe toți să ne scrieți într-un comentariu TOP 5 al preferințelor voastre.
ATENȚIE! Numai cărți publicate în anul 2012.
Începem noi:
CRISTINA
Shadow Falls de C. C. Hunter
Sânge Albastru de Melissa de la Cruz
Îngerul Nopții de Becca Fitzpatrick
Hex Hall de Rachel Hawkins
Frăția Pumnalului Negru de J. R. Ward

BONNIE
Dispozitive Infernale de Cassandra Clare
Instrumente Mortale de Cassandra Clare
Dispăruți de Michael Grant
Spulberă-mă de Tahereh Mafi
Culoride Dragostei de Kerstin Gier


SI ACUM TOPUL MEU:

1 Dispozitive infernale
2 Divergent
3.Cinzeci de umbre intunecate
4. Jocurile foamei
5.Culorile dragostei.


Astept mai jos un comentariu cu top 5 carti preferate ale voastre aparute in 2012 si de preferat fantasy, in genul celor de mai sus.

Melodia zilei #38

E geniala, nu?

joi, 14 februarie 2013

Cum a fost de valentine`s day?

La mine a fost o zi nu foarte ok avand in vedere vremea oribila si faptul ca am racit si mai e si vremea asta naspa, dar per total a fost frumos.

Am primit cand am venit de la scoala un mic cadou dulce de la un prieten si jos v-am atasat o poza cu dulciurica, dar am mai primit ceva pe care nu am putut sa il arat. Acum am sa imi incant mintea cu un episod din Grey si nu uitati sa vizionati azi la 20: 30 pe antena 1 DUMBO. Eu sigur am sa ma uit

Interviu cu Kate Lord Brow si concurs de Valentine`s Day

Pentru ca este Valentine`s day am reusit si eu sa obtin carte pentru un concurs. Mai jos aveti un interviu cu minunata KATE LORD BROWN


What has inspire you to become a writer?

I always wrote, even as a small child - diaries, plays. I had my first short story published when I was at school. I think that the most important moment was hearing the poet Wendy Cope read at a school event - I realised then that writing could change lives, could be a career and not just a hobby.

Is any of YOUR FAMILY WRITER?

No - we have all sorts of people in our family - artists, musicians, architects, builders - and going back a bit, boxers and prime ministers! But I'm the first writer :)

When you was young, have you ever thought that you will become a writer/

It was always a dream, and something I worked at while holding down full time jobs. I've done all sorts of things - at university I worked as a secretary, at Harrods, for a children's charity. Then I ran an arts festival, and worked in a gallery in London. But any spare moment I was reading, and reading, and writing ..!

hOW many time are you spending working at your book?

Every day I write something. The books take a lot of research. Beauty Chorus I began in 2007/9 and it was published in 2011. Perfume Garden I began working on in Spain in 2001 - and it was published in 2012.

What are your favourite books/

That's a hard question!! I love so many. My favourites are 'Light Years' by James Salter, 'Bonjour Tristesse' by Francois Sagan.

Have you working at sth right now?

Yes! Something new and very exciting, that follows the path of a priceless piece of jewellery through the 20th century. Watch this space!

hOW is a normal day of you life?

It's busy! I have a young family and we are up each day at 5.30am for school. I work while they are at school, and in the evenings after the children are asleep. Life is full :)

What are your hobbies?

I love art and design, and I paint when I can. During the winter we make the most of being outdoors while it's cooler (I live in the Middle East), so we go to the coast, swim, play tennis. I read widely - fiction and non-fiction, and really enjoy cinema.

a messeage for ROMANIAn fans

Thank you so much for your interest in my work - it's lovely to hear from so many readers and book bloggers in Romania, and I appreciate your support. Hope you enjoy the stories, and happy reading!

SI ACUM CONCURSUL!!!!!
lASATI MAI KOS, INTR-UN COMENTARIU NUMELE DE GFC CU CARE MA URMARITI SI RASPUNSUL LA INTREBAREA CE MESERIE ARE EMMA TEMPLE DIN THE PERFUME GARDEN. Recenzia cartii aici:  LINK
















luni, 11 februarie 2013
duminică, 10 februarie 2013

In my mailbox #40

Am avut o saptamana plina. Rosu de rubin am primit-o de la Libris spre recenzie, am terminat-o si am sa ii postez recenzia curand, The beauty chorus am primit-o de la Kate spre recenzie, thank you Kate si restul sunt castigate la concursuri





Voi ce mai aveti nou?
sâmbătă, 9 februarie 2013

Schimb de carti


Am si eu cateva titluri in stare buna, de care vreau sa scap. Daca vi se pare ca nu e suficient, se pot negocia de exemplu sa dau 2 carti pentru una de a voastra etc. Daca va intereseaza ceva lasati un comentariu jos si negociem chiar si sa le vand daca vreti asa.
Un sarut la miezul noptii- Eloisa James De la Libertatea
O iubire imposibila volumul 1 de Mary Jo Putney
Pasi pe nisip de Nancy Thayer
O alta familie de Joanna Trollope
Valea papusilor volumul 1 de Jacqueline Susann
Atingerea dragostei de Eloisa James
O mie si una de nopti volumul 4 colectia er press
Ghid de vanatoare si pescuit pentru fete de Melissa Bank
Ne vedem p net! de Leslie oren
Ghid de maritis pentru fete moderne de Sarah Ivens
Gossip girl te voi iubi mereu volumul 13
Gossip girl un trio infernal volumul 12
Toate cele 4 volume din Fetele Gallagher separate sau impreuna

Vreau sa fie in stare cat de cat acceptabila :

Vrajitor si vrajitoare
Orice carte din colectia chic polirom
Naluca si naucul
Jocurile foamei
Cinzeci de umbre volumul 2 sau 3
Elevul Dima dintr-a saptea
Invitatie la vals
Valentine
Aproape casatoriti
Iubit de imprumut
Privilegiul
Hollywoodul e ca un liceu de fite
Se numea Sarah
Razboi si pace
Colectia surorile Bronte de la adevarul orice carte
Ratiune si simtire
Damnare
Ingerul noptii
Supranatural
Altfel de ingeri
Daca mai aveti altceva de care vreti sa scapati lasati intr-un comm si va spun daca ma intereseaza ceva.

Lista va fi mereu actualizata pe pagina noua schimb de carti;)

INCA O ZI DE WEEKEND

Weekendul acesta am vrut sa va arat cum il petrec eu. Cookies( facute de mine) lapte, Anatomia lui Grey si Rosu de rubin. Suna tare, nu ? Voi cu ce va petreceti weekendul?

Interviu Nicola May + concurs

Nicola May a acceptat sa ne ofere un interviu plus un concurs. Va dores succes si astept pareri despre interviu.
Thank you so much Nicola. You are the best;)

Interviu Nicola May + Giveaway


  1. Multumim. Pentru inceput, ce te-a inspirat sa incepi sa scrii?

I always have been an avid reader of romantic comedy. Marian Keyes’s novel Water Melon was my main inspiration. I just wanted to write just like her!

  1. Ce te-a inspirat sa scrii The School Gates?

I quite often do the school run to pick up my nieces. On observing all the different characters, varied dress sense and the gossip I used to pick up, I thought it would be the great basis for a story.

  1. Ai un personaj care sa iti semene?

There is a little piece of me in all four of the main characters. In fact friends and people who I’ve met along my life have inspired nearly all the characters in my four novels.

  1. Cum e o zi obisnuita din viata ta?

On a writing day, I literally get up for breakfast and then get back into bed as that is where I do all my writing. Sometimes I get so engrossed I forget to eat or drink. Luckily my lovely cat Stanley gets hungry before I do so I have to get up to feed him then I get myself some food. When I am mid novel I am quite obsessive. This morning I woke up at 5am and had to get on the computer.

  1. Cum te-ai simitit cand ai vazut prima ta carte pe un raft in librarie?

When I first saw my book on the shelf of a book shop I cried! It had taken me so long to achieve my dream that it was overwhelming.  I still get excited every time I see a new book hot off of the press.

  1. Care sunt partile tale favorite atunci cand scrii?

I love it when I suddenly get a really good idea when writing a chapter. If I say Yes out loud, I know I am on to something that my readers will really love!

  1. Mai este cineva din familia ta scriitor?

There are no other writers but I have stolen my dad’s creative gene as he is a very good artist.

  1. Care sunt celalalte hobbyuri ale tale?

Not really hobbies but I do love to go walking with my sisters in a beautiful park near where I live, and I have recently started Zumba

  1. Ce carti ne recomanzi?

If you like your romance, then anything by Michelle Gorman, Talli Roland, Belinda Jones, Carole Matthews and Milly Johnson

  1. Daca nu ai fi fost scriitoare, ce alta meserie ti-ai fi ales?

I would love to be an actress. I would then take a small part in the movie that will be made of one of my novels one day
 Si acum concursul. Nicola a acceptat sa ne ofere o copie din The school gates pe care o va trimite personal castigatorului.


a Rafflecopter giveaway
joi, 7 februarie 2013

Recenzie Printul mecanic

Cassandra Clare
Coperta cartonata
45 lei
Carte castigata
432 pagini





In lumea magica a Londrei Victoriene, Tessa Gray si-a gasit in sfarsit locul, alaturi de vanatorii de umbre. Dar linistea se dovedeste a fi trecatoare cand forte intunecate din Conclav planuiesc s-o inlature pe Charlotte, protectoarea ei, de la conducerea Institutului. Daca se va intampla acest lucru, Tessa va ajunge pe strazi, prada usoara pentru misteriosul Magistru, care urmareste sa se foloseasca de puterile ei in scopuri nu tocmai nobile.
Cu ajutorul lui Will si Jem, Tessa descopera ca razboiul purtat de Magistru impotriva vanatorilor de umbre este cat se poate de personal. El ii invinuieste pentru o tragedie petrecuta cu mult timp in urma, din pricina careia, sustine el, viata ii fusese distrusa. Pentru a descoperi secretele trecutului, cei trei prieteni calatoresc din Yorkshire-ul invaluit in ceata spre un conac de care sunt legate povesti cumplite; din cartierele saracacioase ale Londrei spre o sala de bal fermecatoare, unde Tessa descopera ca adevarul despre originile ei este mult mai sinistru decat isi inchipuise vreodata. Cand se intalnesc cu un demon mecanic, care-i transmite lui Will un avertisment, acestia inteleg ca Magistrul le stie fiecare miscare - si ca unul dintre apropiatii lor i-a tradat.
Tessa realizeaza ca inima ii bate din ce in ce mai tare pentru Jem, insa dorinta de a fi cu Will, in pofida starilor lui sumbre, continua sa o tulbure. Dar ceva se schimba in Will - zidul pe care baiatul si-l construise in jurul lui incepe sa se naruie. Daca-l vor gasi pe Magistru, va putea oare Will sa se elibereze de secretele sale si sa-i ofere Tessei raspunsurile legate de originea si de menirea ei?
In vreme ce cautarea Magistrului, dar si a adevarului, ii pune pe cei trei prieteni in situatii primejdioase, Tessa intelege ca, atunci cand amesteci dragostea cu minciunile, poti corupe chiar si cea mai curata inima.
Exclusiv in aceasta editie din Printul mecanic, trei texte inedite:
  • Dedicatia lui Will pentru Tessa pe un exemplar din Poveste despre doua orase, de Charles Dickens
  • Epistola scrisa de Will pentru familia lui, la implinirea varstei de saptesprezece ani, dar pe care nu o va expedia niciodata
  • Scurta relatare a primei intalniri dintre Jem si Tessa


Opinie personala
Dupa cum bine stit, cartea e volumul doi din seria dispozitive infernale. Am adorat aceasta carte, chiar  mai mult decat pe prima, deoarece povestea se complica, apar personaje noi si fiecare sfarsit de capitol te face sa te apuci de urmatorul. Stiti replica aia: termin capitolul asta si ma culc? la mine era: mai citesc un apitol si ma culc=)))))
Cassandra este geniala. Te tine in suspans si iti transmite exact sentimentele pe care vrea sa le transmita. Relatia dintr Jem si Tessa se consolideaza, ajung sa se placa si nu va mai spun ce sa faca pentru ca nu vreau sa va spoilaresc=)). Will afla ca a trait atata timp in mincinuna si ca desi a incercat sa ii protejeze pe cei dragi, prin faptele lui a indepartat-o pe Tessa si poate chiar a pierdut-o. Tessa nu stie ce sa faca. Se simte atrasa de Will si atunci cand ii descopera cate o latura e si mai chinuita, dar datoria  si sentimentele pe care le are si pentru Jem o fac sa ramana cu el. Merita cititta  mai mult ca sigur aceasta carte. Abia astept volumul 3.

Autor
"Cassandra Clare was born overseas and spent her early years traveling around the world with her family and several trunks of fantasy books. Cassandra worked for several years as an entertainment journalist for the Hollywood Reporter before turning her attention to fiction. She is the author of City of Bones, the first book in the Mortal Instruments trilogy and a New York Times bestseller. Cassandra lives with her fiance and their two cats in Massachusetts."


marți, 5 februarie 2013

In my mailbox #39

A trecut ceva timp de cand nu am mai postat in rubrica asta, dar nu prea am mai primit multe carti si a trebuit sa astept ca sa se mai adune.
Va plac?
Thank you Kate and E.M. for the books:***
De pe carti cu colti am primit darul
Thank you Nicola for everything, you are the best.
Stati pe aproape urmeaza cateva super concursuri;)
Voi ce mai aveti nou in biblioteca?
duminică, 3 februarie 2013

Catalog RAO

A aparut catalogul RAO pe februarie si preturile mi se par super asa ca va dau si voua linkul. Spor la cumparaturi daca va atrage ceva
CATALOG RAO
sâmbătă, 2 februarie 2013

Melodia zilei #35

Desi cam demodata, pentru mine e o amintire a copilariei cand o vedeam la tv si dadeam la maxim singura n casa fiind

Despre mine, despre tine #13

Vroiam  sa va intreb ceva. Nu vi se pare ca, in ultimii ani, romanii s-au americanizat cam mult si e mai usor de exemplu pentru un blogger sa spuna: ,, fac un post'', sau ,,lasi un comm'' decat sa zica postare sau comentariu. Recunosc ca si eu folosesc des astfel de expresii, dar voi ce parere aveti despre ele. Vi se par in regula, sau nu??

Concurs de fidelitate, nu aici, in alta parte;)

Aici aveti un concurs de fidelitate cu niste premii dragute. Succes daca va inscrieti
vineri, 1 februarie 2013

Atentie concurenti fideli

Mi-am dat seama ca am uitat sa specific in fosta postare. Comentariile pe care le dati nu vreau sa fie unul dupa altul. Puteti sa dati unul si restul ca raspunsuri la alte comentarii. Ma deranjeaza cand vad ca lasati in 2 minute trei comentarii si dupa nu mai intrati pana nu vedeti alta postare. Tin foarte mult si la continut, nu numai la cantitate

Concurs de fidelitate- februarie

Abia asteptam sa vina 1 februarie ca sa pot sa dau startul concursului de fidelitate. Puteti comenta la postarile   de aici si in felul urmator: 3 comentarii pe postare, fiecare comentariu sa aiba cel putin 4 cuvinte. Concursul tine pana pe 28 februarie, iar pe 1 martie anunt castigatorii( da ati auzit bine: vor fi 3 castigatori.
Si acum premiile:
Locul I cartulia gigantica closure pe care o ador mi se pare superba
Locul II semne de carte, swaguri, insigna si ceva dulce
Locul II semne de carte si breloc. va doresc succes si sper sa va inscrieti cat mai multi:*